Functionez AMR sau AMT?

Am pornit acum 5 luni pe cărări de munte cu gândul mai mult sau mai puțin exprimat de a parcurge un proces de devenire, un proces inspirit din activitatea noastră de acompaniatori în dezvoltarea si formarea  profesională a celor alături de care avem plăcerea de a lucra și de a ne dezvolta și noi la rândul nostru. Anul acesta avem și prilejul perfect – împlinirea a 10 ani de la înființare.

Am pornit acum 5 luni la drum, mai în joacă, mai în serios, unii cu un entuziasm debordant, alții mai sceptici. Ca în viață. Unii cu gândul de a depune întregul efort de care sunt în stare, alții cu radarul fixat pe orice motiv de a găsi o scuză. Conștient sau nu, tuturor ne-a ieșit de minune – am fost în tot ceea ce (nu) am făcut, în fiecare clipă, mai buni decât anterior. Ca în viață.

Am pornit în 10 ture lunare pe munte, unii curioși cum o fi diferit față de ceea ce știau deja sau făcuseră înainte, alții urmărind ținte de palmares, unii cu gândul la provocarea pe care o reprezenta pentru ei destinația nr. 10, alții cunoscând o provocare în fiecare pas făcut în urcare sau în coborâre. Ca în viață.

Suntem acum în cea de-a șasea lună a proiectului Avalon Management de 10!. Depinde de noi cum ne poziționăm în continuare – ne aflăm în fața celei de-a șasea ture care va fi efectuată, sau înaintea celei de-a cincea până la final? AMT? AMR? Ne raportăm la ceva de care fugim, sau la ceva către care alergăm?

Ca în viață, la ceas aniversar, marcăm lucruri făcute și privim spre lucruri care urmează. Avalon Management de 10! înseamnă atât punctarea realizărilor de etapă, cât și proiectarea într-un viitor dorit. Avalon Management de 10! presupune atât plăcerea procesului, bucuria călătoriei, prezența în aici și acum, precum și urmărirea SMART a unui viitor dorit și efortul de a păstra o consecvență și o determinare în raport cu ceva mai provocator.

La aniversarea a 10 ani de Avalon Management, am gustat și gustăm încă din bucuria drumețiilor pe munte, condimentate cu toate provocările pe care această activitate le poate oferi. În celași timp, păstrăm speranța și lucrăm la realizarea unui obiectiv mai îndrăzneț – o tură, cea de-a 10-a din seria Avalon Management de 10!, în Munții Atlas, Maroc, către al lor Jbel Toubkal care vegheaza la 4167m deasupra deșertului saharian.

Dar până atunci, avem 5 trasee pe munte lăsate deja în urmă și cel puțin încă 5 de străbătut înainte. AMT? AMR? Ca în viață. Invitația noastră rămâne deschisă tuturor – veniți alături de noi în programele noastre de dezvoltare si formare profesională , veniți alături de noi pe cărări de munte. Pentru a lua din fiecare experiență și a proiecta în situații noi. Pentru a lua dintr-o parte și a duce în cealaltă.

*AMT – a mai trecut / AMR – a mai rămas

_______________________________________

Ganduri impartasite pe Avalon Management, partener in Coaching Partners.

 

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *