Vrei job nou? Marire de salariu? Avansare? Un nou inceput intr-unul dintre aspectele vietii?

Porneste cu o igienizare!

Nu, nu este vorba (doar) despre igienizarea corporala, cu toate ca si aceasta este foarte importanta pentru tine si pentru cei din jur.

Igienizeaza-te in zona informatiilor. Care sunt sursele tale de informare? Ce fel de informatii iti furnizeaza? Cum te sustin acestea in atingerea obiectivelor tale?

Igienizeaza-te in zona de ambitii. Ai obiective? Pe bune, ai obiective? Sunt ele isteţ formulate? Te fac ele sa actionezi in fiecare zi? Sau te coplesesc si te blocheaza? Ori le porti ca batista la rever si le ignori pentru ca nu merita nicio atentie?

Igienizeaza-te in zona motivatiilor. Priveste (-te) mai atent! Vrei ceea ce crezi ca vrei pentru ca altii vor pentru tine? Cand vei fi obtinut ceea ce vrei acum, al cui beneficiu real va fi? Priveste-te in interior. Vezi ce e bun pentru tine, ce iti umple tie paharul.

Igienizeaza-te in zona limitarilor. Uita-te dupa prejudecatile cu care ii privesti pe altii, dupa credintele limitative, dupa obiceiurile nefaste. Fii atent la ganduri, la sentimente si la emotii.

Igienizeaza-te in zona constrangerilor. Priveste in exterior. Atentie la oamenii toxici de langa, la cei care te devalorizeaza si iti spulbera visele. Mai mult, scapa de mediile neadecvate evidentierii potentialului tau si indeplinirii dorintelor tale.

Igienizeaza-te in zona resurselor. Cat de mult iti pui speranta in altii si cat te concentrezi pe ceea ce ai, esti, poti, stii deja tu? Care este primul pas pe care il poti face cu resursele tale pe care le detii acum?

Inainte de orice… Tu ce solutii folosesti?

AVANT!

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *