…care ne trag, ne imping, ne sustin, sau ne propulseaza… 
 
Fortele cu care eu lucrez in permanenta sunt:
 
Stiu ca nu stiu nimic – care de multe ori m-a tinut pe loc, insa odata descoperita calea AVANTcoaching mi-a relevat ca aceasta credinta poate veni in sustinerea unui demers valoros pentru cei pe care ii acompaniez pe cale evolutiei lor personale.
 
Tacerea este o piatra grea –

Soarta le este favorabila celor curajosi – care uneori ma face sa ma hazardez in decizii si actiuni, insa face cu prisosinta mai savuros gustul succesului.

Cheia in viata este sa faci lucrurile sa se completeze, nu sa se excluda – care uneori ma face de neinteles pentru cei de langa, insa imi ofera libertatea de a opta pentru „hard way” in loc de „easy way”. Uneori este savuros de provocator, alteori dureros de frustrant.

Viata este frumoasa – pur si simplu. Pura si simpla! Fara comentarii suplimentare, fara “da, dar…”!

Intrebarile ofera mai multa putere decat o fac raspunsurile – raspunsurile ne indica un capat de drum, intrebarile ne deschid directii. Prin intrebari ne provocam obisnuintele, recurentele, credintele, prejudecatile. Am descoperit valoare intrebarilor nu doar in demersul de AVANTcoaching, ci si in procesul de asistare a devenirii copiilor mei, precum si in alte interactiuni inter-umane.
 
Muntele – imi ofera inspiratie, energie, experiente formatoare, momente de introspectie. Aspru si implacabil, dar atat de generos cu cei care il calca, muntele face, cu mine, coaching! Si nu de putine ori mi s-a adeverit ca Audentes Fortuna iuvat – soarta este prielnica celor curajosi. In calitate de specialist in activitatea de coaching, imi propun sa ofer din acest preaplin si celor care aleg AVANTcoaching.
De noi depinde sa gasim parghiile prin care sa imblanzim aceste forte (si poate multe altele…) si sa le folosim in favoarea noastra.
AVANTaj cei care folosesc astfel de parghii! 
AVANTcoaching este o astfel de parghie.
Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *