… pentru o pozitie de Responsabil de bunaSTARE, implinire, implicare 🤩

Avant Coaching, companie pe baza de actiuni, cauta om de fapte, dedicat colaborator contributor.

Cerinte de baza:
👌 fie esti deja colaborator, contributor pe middle sau in pozitie de top, cu vechime demonstrabila,
👌 fie esti initiator de drum profesional, care isi permite consistenta pentru a sprijini eforturile si demersurile celor din jurul sau in a ajunge si realiza ceea ce isi doresc, devenind totodata tu varianta ta mai buna.

Calificari:
🤝 stii cine esti,
🤝 banuiesti ce doresti,
🤝 visezi si cu ochii deschisi,
🤝 crezi ca meriti, vrei si poti mai bine,
🤝 ai gasit ce te misca si mai cauti ceea ce te poarta in continuare,
🤝 pretuiesti prezentul ca rezultat al trecutului si il onorezi ca parghie prin care pastrezi viitorul deschis.

Unde:
Intr-o pozitie de responsabilitate pentru actiuni dedicate dezvoltarii personale si profesionale in varianta cea mai buna a fiecarei persoane.

Oportunitatea de fata este adresata tuturor, insa nu oricine se poate califica pentru a se dezvolta si a deveni, pentru a-si gasi menirea.

Ce e de facut in timpul asumarii:

❓ pastrarea dorintei de explorare dincolo de suprafata situatiilor,
❓ aprinderea interesului pentru identificarea unei tinte si a traseului pana la destinatia formulata inteligent (SMART),
❓ hranirea curajului de a fi vulnerabil.

Termen de depunere a candidaturii: in progres, oricand.

Sunt avute in vedere atingerea unor avantaje materiale, personale si profesionale, potrivite fiecaruia, dupa asteptari si implicarea in realizari.

Daca ai ajuns pana aici si ai vazut dincolo de formularea din acest anunt, atunci sunt sanse serioase ca acest angajament sa fie si pentru tine! Caci este pentru toti, dar nu pentru oricine!

AsaDAr, esti pregatit. Cu AVANT pe mai departe!

****************************************
L.E.: la semnalarea unor persoane interesate, se impune facuta diferenta intre “angajare” si “angajament”, ceea ce se poate realiza, chiar si dupa propagarea on-line a variantei initiale a apelului si indemnului la angajament, prin citarea a doua definitii promovate pe dexonline, astfel:

⚔️ una dintre cele 31 de referiri pentru “angajare” indica:

“angajare sf [At: DA / Pl: ~jări / E: angaja] 1 încadrare a cuiva ca salariat. 2 Participare a cuiva la o anumită acțiune. 3 Intrare a cuiva într-o afacere. 4 Atragere a unei obligații. 5 (Mil) începere a unei acțiuni. 6 Închiriere a unui vehicul. 7 Orientare (a conducătorilor auto) pe un anumit drum. 8 (Spt) Punere a pucului sau a mingii în joc.”

⚔️ iar una dintre cele 16 referiri la “angajament” puncteaza:

angajamént sn [At: ALECSANDRI, T. 1429 / V: (rar) -mânt (pl -mânturi) / Pl: ~e / E: fr engagement] 1 Legământ (verbal sau scris). 2 Obligație (verbală sau scrisă). 3 (Îe) A(-și) lua ~ (de a… să) A se lega. 4 (Îae) A(-și) lua o obligație. 5 (Spt) Punerea în joc a mingii sau a pucului.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *