Suntem particulari. Fiecare in felul sau, pe cararea devenirii sale in cea mai buna forma a sa; ori, de multe ori, chiar opusa.

In viata, simtim, gandim, vorbim, actionam. In grade diferite. In proportii si ordini diferite. Pe lungimi diferite de timp. Intr-o continua dez-echilibrare a acestui patrulater.

Uneori, destul de rare ori, formam un patrat – forma geometrica cu toate laturile egale si paralele doua cate doua. Dar chiar e de evitat sa fim… “cap patrat”.

Alteori, un dreptunghi – forma geometrica cu laturi paralele si egale doua cate doua, insa diferite – doua lungimi si doua latimi.

Dar, de cele mai multe ori, modelam un trapez – un caz particular de patrulater convex, avand doua laturi opuse paralele, ce se numesc baze – una mai mica si una mai mare, iar celelalte neparalele si uneori (doar uneori) egale. Distanta dintre cele doua baze se numeste inaltimea trapezului. Aici, acum, esti la inaltime?

Se intampla de destule ori sa vorbim fara sa gandim. Si ajungem la un rezultat poate neasteptat. Se mai intampla sa actionam fara sa vorbim, ba chiar inertial, iar consecinta -trecem testul- ne imparte in aducatori de surprize placute, benefice, ori de taciturni chiar de neinteles -picam cu brio testul.

Insa, intotdeauna ceva-ceva simtim. Chiar daca si doar la suprafata, pe fuga, neasumat. Caci traim.

In viata, acum si aici, pe ce baze stam? Pe cine si pe ce ne bazam? Spre ce ne inaltam? Pe ce ne concentram? Cu cine alaturi actionam?

Aleasa prezenta de la aceasta ora, de acolo de unde aceste ganduri citesti,

F ii
O mul
C are
U rmareste
S uccesul & S emnificatia

Da, cu AVANT, hai
de IA

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *