Sau… 👉PENTRU👈❓

Excelență, ales cititor de aici și de acum,

Îmi permit să mi Te adresez astfel, purtat de un avânt pe care mi-l doresc nu doar de pseudo-literatură creator, ci și de contribuție făptuitor în demersul reciproc de dezvoltare, devenire, clădire. Avântare.

Excelență, când ai fost ultima dată implicat într-un demers de coaching?

Când ți-ai propus ultima oară să obții, Excelență, ceva (personal, profesional, material, fizic, intelectual, emoțional, social, spiritual…) și ți-ai monitorizat calea, dobândirea?

Pe cine ți-ai alăturat, cu cine te-ai bucurat, cui inspirațional i-ai relatat și pe cine mai apoi și mai departe pe calea de urmat cu avânt ai îndrumat, Excelență?

Excelența… DE, sau PENTRU?

Precum subliniam 👉cândva👈, unele prepoziții contează. Setează. Propulsează. Pe unii-i avansează, pe alții-i destabilizează. “Avântează”?

Căci puterea se află în 👉cuvinte👈 și chiar dincolo de ele. În verbal, paraverbal, non-verbal.

👉Coachingul👈 este un demers🤔 De mers👌 De acționat💪 De mișcat mai mult decât mintea, mâna, ochii, degetele. De avântat🦵

Excelența este mai mult decât 👉BunăStarea👈, pe care am promovat-o și particular am adaptat-o. Este un alt nivel. Următorul? Ultimul? Cine știe? Căci viața-i un 👉continuum👈, despre care ne place să credem că îi știm începutul, întrucât se poate să fim și declanșatori, și purtători, și martori pe cel puțin 9 luni de… formare. Însă nu-i vom ști niciodată punctul de încheiere – până și cei mai buni specialiști contemporani, jurați pe angajamentul atribuit lui Hippocrate, sunt în stare doar să ofere previziuni de timp, mai rezervate sau mai generoase, mai optimiste, până la Acel Punct.

Excelență, cum ai primit cele citite până aici? Ce ți-a apărut acum? Cu ce ai completa? Ce ai comenta? Hai, da, zi așa 👇

De, sau pentru? De departe că depinde de subiectul parte interesată vizat:

PENTRU atingerea excelenței de către beneficiarul serviciului, prin ceea ce își propune să obțină și mai și reușește.

DE către furnizorul serviciului, SAC-ul ce însoțește omul de acțiune pe calea sa până la împlinire, ori care plantează sămânța, sparge gheața, zdruncină carapacea, aprinde fitilul, stârnește urgia, declanșează, facilitează, potențează cu… 👉ÎNTREBAREA👈❓

Excelență, excelența…

Cu AVÂNT!

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *