„Nu suntem intr-o pozitie in care sa nu avem cu ce sa lucram.

Avem deja capacitati, talente, directie, misiune, chemari.”

Abraham Maslow

Subconstient, pe multi dintre noi ideea de schimbare ne poate pune intr-o pozitie de reticenta, de aparare. Caci, oricat de mult vrem mai binele, inconstient, undeva acesta apare a fi dusmanul binelui actual, atat cat este el perceput ca spatiu deja cunoscut, cel putin la nivel de obisnuinta, de cadru de referinta… De aceea, poate, abordarea din exterior spre interior, de la mentori, consultanti si consilieri, prin retete, metode, sfaturi si tehnici, este mai provocatoare, daca nu chiar improbabil de a reusi sa se prinda si sa reziste timp indelungat. Posibil…

Cu o floare nu se face primavara, insa cu un KISS (eng. “sarut” al inspiratiei catre actiune asezata si de succes – K.eep I.t S.imple S.tupid) se poate avansa dincolo de avantul initial dat de promisiunea cu care vine domeniul consultantei. AA! –Astfel&Atunci, cresterea va fi nu doar mai clara, ci posibila si de durata. Probabil….

Asadar, multi ne dorim bunastarea, indiferent unde ne aflam situati pe piramida nevoilor lui Maslow. Mai binele, cum ar veni. Semnificativul, cum as sublinia. De aceea, mi-a aparut ideea de bunaSTARE a carei samanta imi place sa cred ca se afla in fiecare, devenirea si cultivarea ei intr-un timp oportun depinzand doar de modul individual de abordare. Cu avant, cu coaching, cu… Posibil si probabil!

Pe aceasta cale, iar propun gradinaritul prin coaching, indeletnicire in care spre a deveni semnificativ ma mobilizez, iar pe beneficiarii spre descoperirea propriului lor potential ii antrenez si accesarea variantei lor mai bune ii provoc sa le facilitez. A.cum H.abar A.m!

AsaDAr, cu AVANT & CLAR!

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *